Magazinul de print - tipografie, cadouri personalizate, tricouri personalizate, articole promotionale

Cum comand

Cum comand

La alegere, Clientul isi poate activa un cont de client sau poate lansa o comanda completand direct datele de contact. 

Clientul garanteaza ca datele introduse in formularul de inregistrare/comanda sunt adevarate, complete si exacte. Clientul este singurul responsabil pentru securitatea parolei si pentru orice activitati desfasurate pe site-ul www.magazinuldeprint.ro prin intermediul contului sau.

Clientul va configura comanda si va seta in functie de situatie: produs, dimensiune, culoare, cantitate, personalizare. Inainte de a comanda online produsele dorite, clientul trebuie sa verifice daca in cosul de cumparaturi figureaza produsele cu caracteristicile lor principale - culoare, dimensiune, cantitate si pret.

In continuare, clientul va finaliza comanda prin completarea campurilor puse la dispozitie (nume complet, adresa, telefon, modalitate de plata, modalitate de livrare, observatii etc). Daca nu se completeaza toate campurile obligatorii, comanda nu poate fi finalizata. In cazul în care clientul a introdus date gresite (e-mail, adresa, numar de telefon) comanda este considerata nevalida si Magazinul de print nu se va angaja in executarea acesteia.

Daca Magazinul de print confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Magazinul de print se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Magazinului de print catre Client, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma. O comanda neconfirmata nu este considerata ca avand valoarea unui Contract.


firma de top