Magazinul de print - tipografie, cadouri personalizate, tricouri personalizate, articole promotionale

Despre noi

Suntem o afacere specializată în servicii de personalizare, print, imprimari de calitate și manoperă.

Magazinul de print a fost fondat in anul 2007 si dorim să oferim tuturor accesul la produsele, serviciile si experienta noastra de înaltă calitate, disponibile pe piața de imprimare digitală online. Rudolf Nistor, fondator al magazinului de print, are zeci de ani de experiență în această industrie. Noi aducem oameni talentați în compania noastră, deoarece noi credem ca imprimarea este doar jumătate din munca noastră. Există o întreagă latură creativă a acestei industrii pe care oamenii o pot trece cu vederea, uneori. Acesta este motivul pentru care în fiecare din magazinele noastre includem graficieni care pot prelua procesul creativ și să aducă acest lucru în proiectele dumneavoastra.

Fie că sunteți un client final, o companie sau revanzator al acestor servicii, suntem aici pentru a vă ajuta sa intrati in lumea tiparului si produselor personalizate, cat sa aducem si valoare proiectelor dumneavoastra.

Dorinta de a oferi solutii rapide si ieftine de tiparire si personalizare s-a concretizat in realizarea site-ului www.magazinuldeprint.ro.

Deoarece creativitatea este unul dintre atuurile noastre, a urmat in mod firesc pasul catre realizarea cadourilor personalizate. Punem la dispozitia dumneavoastra toate resursele de care dispunem pentru a crea concepte unice si a realiza produse originale pentru fiecare persoana draga si eveniment important din viata dumneavoastra. Dorim sa impartasim cu fiecare dintre dumneavoastra bucuria de a oferi si de a primi un cadou din suflet.

Obiective:

Valorile si obiectivele noastre graviteaza in jurul celor care fac posibil succesul nostru: clientii nostri.

Avem un personal cu experienta, alcatuit din profesionisti adevarati care sunt pe deplin angrenati in asigurarea unui nivel inalt de calitate al serviciilor si produselor oferite. Crezul nostru este: „Ne tratam clientii asa cum dorim si noi sa fim tratati".

Acum puteti profita de experienta noastra dand doar un click de mouse. Oricare ar fi nevoile dumneavoastra, de la alegerea unui cadou la personalizarea unei petreceri, de la carti de vizita la cele mai complexe lucrari tiparite si produse personalizate, ne ocupam pas cu pas de proiectul dumneavoastra, de la conceptie grafica pana la livrare. Suntem receptivi la dorintele dumneavoastra si dornici sa va servim intr-un mod cat mai eficient.

Tratam orice comanda ca si cum ar fi pentru noi, iar prioritatea noastra este clientul. Oferim servicii de print si personalizari on-line rapide, fara a sacrifica calitatea. Suntem increzatori si mandri ca putem garanta in acelasi timp atat pentru calitatea produselor cat si pentru executarea in timp a acestora.

 

Garantii:

Garantam satisfactia dumneavoastra!

Garantam clientilor persoane fizice posibilitarea returnarii inclusiv a produselor personalizate urmata de rambursarea contravalorii acestora, fara nici o conditie!

Daca nu sunteti multumit si produsul nu corespunde standardelor dumneavoastra, este suficient sa notificati pe e-mail sau telefonic, in termen de 5 zile de la primirea produselor, ca doriti returnarea si veti primi contravaloarea acestora, in termen de 30 de zile de la retur.

Pentru a ne putea imbunatati serviciile, o sa va rugam sa precizezi motivul returnarii.

Daca produsele nu corespund specificatiilor, returnarea acestora se va efectua in conditiile legii, atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice.

Garantam expedierea produselor in termenele asumate!

Deoarece stim ca pentru dumneavoastra este important sa primiti produsele noastre in timp, garantam posibilitarea returnarii acestora urmata de rambursarea contravalorii lor

Daca produsul nu a fost expediat la timp, este suficient sa notificati pe e-mail sau telefonic si veti primi contravaloarea acestora, in termen de 30 de zile de la retur.

 

 


firma de top