Magazinul de print - tipografie, cadouri personalizate, tricouri personalizate, articole promotionale

Livrare

 

Produsele comandate se pot ridica de la sediul Magazinului de print din Constanta, Str. Aurel Vlaicu nr. 220, Maritimo Shopping Center sau se livreaza prin intermediul serviciului de curierat rapid contractat de catre Magazinul de print.

 

Comenzile cu valoarea totala mai mare de 150 RON (tva inclus) si greutate mai mica de 3 kg beneficiaza de livrare gratuita.
Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 150 RON (tva inclus) si greutate pana intr-un kilogram se va aplica un cost de transport in valoare de 15 lei (tva inclus)/colet in localitatile din aria de acoperire a transportatorului, respectiv 26 lei (tva inclus)/colet pentru localitatile care nu se afla in aria de acoperire a transportatorului. Pentru comenzi cu greutate de peste 1 kg, se vor percepe urmatoarele tarife:

 

Greutate (kg)

Pret in aria de acoperire

lei

Pret in afara ariei de acoperire

lei

3

16

27

5

18

30

7

20

31

10

21

32

 

Pentru livrari internationale, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: comenzi@magazinuldeprint.ro .

 

Magazinul de print va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

 

Magazinul de print se angajeaza sa respecte termenele de livrare mentionate in confirmarea comenzii. Magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste intarzierile la livrare datorate transportatorului.

 


firma de top