Magazinul de print - tipografie, cadouri personalizate, tricouri personalizate, articole promotionale

Termeni si conditii

Termeni si Conditii

1. Introducere (Conditii generale)

Termenii si conditiile se aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii efectuate de catre S.C. METABRAIN SRL, prin intermediul magazinului virtual http://www.magazinuldeprint.ro, catre Client. Aceste conditii generale reprezinta un contract incheiat intre S.C. METABRAIN S.R.L. (denumit in continuare Magazinul de print) si Client. 

Magazinul online www.magazinuldeprint.ro este operat de societatea S.C. METABRAIN S.R.L., cu sediul in Agigea, Str. Emil Racovita nr. 63, Judetul Constanta, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J13/2411/2007, Cod Unic de Inregistrare RO22141884, Cont IBAN RO23INGB5535999900626720, deschis la ING Bank, tel/fax 0241641241.

Folosirea acestui site (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor/serviciilor) constituie un acord implicit si neconditionat de acceptare a termenilor si conditiilor din prezentul document  precum si de respectare a tuturor prevederilor legale aplicabile.

Prin "Client"/ "Clienti" se întelege orice persoana fizica sau juridica care care emite o comanda.

2. Activare cont/Lansare comenzi

La alegere, Clientul isi poate activa un cont de client sau poate lansa o comanda completand direct datele de contact. 

Clientul garanteaza ca datele introduse in formularul de inregistrare/comanda sunt adevarate, complete si exacte. Clientul este singurul responsabil pentru securitatea parolei si pentru orice activitati desfasurate pe site-ul www.magazinuldeprint.ro prin intermediul contului sau.

Clientul va configura comanda si va seta in functie de situatie: produs, dimensiune, culoare, cantitate, personalizare. Inainte de a comanda online produsele dorite, clientul trebuie sa verifice daca in cosul de cumparaturi figureaza produsele cu caracteristicile lor principale - culoare, dimensiune, cantitate si pret.

In continuare, clientul va finaliza comanda prin completarea campurilor puse la dispozitie (nume complet, adresa, telefon, modalitate de plata, modalitate de livrare, observatii etc). Daca nu se completeaza toate campurile obligatorii, comanda nu poate fi finalizata. In cazul în care clientul a introdus date gresite (e-mail, adresa, numar de telefon ) comanda este considerata nevalida si Magazinul de print nu se va angaja in executarea acesteia.

Daca Magazinul de print confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Magazinul de print se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Magazinului de print catre Client, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma. O comanda neconfirmata nu este considerata ca avand valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Magazinul de print. Confirmarea se face telefonic sau prin e-mail. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

3. Preturi - Modalitati de plata

Preturile produselor sunt afisate în RON, cu TVA inclus. Preturile sunt unitare si nu includ costurile de livrare, daca nu este precizat altfel.

Modalitatile de plata acceptate sunt urmatoarele:

Plata cu numerar

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice/electronice a comenzii. Plata se va face la ridicarea coletului de la sediul nostru sau catre curierul care efectueaza livrarea.

Plata folosind cardul la ridicarea produselor de la sediul Magazinului de print

La ridicarea produselor de la sediul Magazinului de print, se poate plati cu card bancar prin intermediul terminalului POS existent.

Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Magazinul de print, in urma confirmarii telefonice/electronice a comenzii..
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.
Nume firma: S.C. Metabrain S.R.L.
Cont lei: RO23INGB5535999900626720, deschis la ING Bank
Cod unic inregistrare: RO22141884

4. Livrarea produselor

Produsele comandate se pot ridica de la sediul Magazinului de print din Constanta, Str. Aurel Vlaicu nr. 220, Maritimo Shopping Center sau se livreaza prin intermediul serviciului de curierat rapid contractat de catre Magazinul de print.

Comenzile cu valoarea totala mai mare de 150 RON (tva inclus) si greutate mai mica de 3 kg beneficiaza de livrare gratuita.
Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 150 RON (tva inclus) si greutate pana intr-un kilogram se va aplica un cost de transport in valoare de 15 lei (tva inclus)/colet in localitatile din area de acoperire a transportatorului, respectiv 26 lei (tva inclus)/colet pentru localitatile care nu se afla in area de acoperire a transportatorului. Pentru comenzi cu greutate de peste 1 kg, se vor percepe urmatoarele tarife:

Greutate (kg)

Pret in aria de acoperire

lei

Pret in afara ariei de acoperire

lei

3

16

27

5

18

30

7

20

31

10

21

32

Pentru livrari internationale, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: comenzi@magazinuldeprint.ro.

Magazinul de print va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Magazinul de print se angajeaza sa respecte termenele de livrare mentionate in confirmarea comenzii. Magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste intarzierile la livrare datorate transportatorului.

5. Returnarea produselor fara personalizare/cu personalizare

Potrivit legislatiei in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Astfel, Clientul are dreptul de returna produsul achizitionat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea acestuia, cu suportarea cheltuielilor directe de returnare.

În cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Exceptii:
In conformitate cu Art. 10 lit. c din Ordnanta Guvernului nr. 130/2000, nu pot fi denuntate contractile de furnizare a produselor realizare dupa specificatiile consumatorului si a produselor distinct personalizate.

Astfel, produsele realizate/personalizate dupa specificatiile clientului nu se pot returna in termenul de 10 zile lucratoare decat in situatia in care produsul nu este conform specificatiilor de pe site, confirmate ulterior prin mail sau telefonic de catre Magazinul de print. In acest caz Clientul poate solicita inlocuirea produselor cu aceleasi produse conforme, inlocuirea produselor cu un alte produse de aceeasi valaore sau cu valoare mai mare sau rambursarea integrala a contravalorii produselor. Cheltuielile de transport in cazul inlocuirii produselor neconforme sunt suportate de catre Magazinul de print.

In cazul in care produsele livrate nu sunt cele comandate de Client, Magazinul de print va inlocui produsele primite cu cele corecte si va suporta costurile de retur ale acestora.

Pentru clientii persoane fizice, garantam returnarea oricarui produs personalizat care nu corespunde standardelor clientului, urmata de rambursarea contravalorii acestuia, in termen de 30 de zile de la retur.. Pentru a beneficia de aceasta garantie, Clientul trebuie sa anunte returnarea produsului in termen de 5 zile de la primirea acestuia.

6. Proprietate intelectuala
Site-ul si intregul sau continut, respectiv imagini, texte, software, precum si orice alt element al acestuia sunt proprietatea exclusiva a Magazinului de print si sunt protejate de legea dreptului de autor. Continutul site-ului nu poate fi copiat, distribuit, modificat, transmis, expus sau folosit in oricare alt mod fara acordul scris al Magazinului de print.

In cazul in care Clientul incarca pe site, in scopul realizarii de produse personalizate, fotografii, sigle sau alte elemente grafice si concepte, clientul este total raspunzator in ceea ce priveste drepturile de proprietate intelectuala asupra acestora. Clientul garanteaza ca este proprietarul acestora sau ca are dreptul sa le le foloseasca. Magazinul de print este exonerat de orice responsabilitate in ceea ce priveste drepturile de proprietate intelectuala asupra fotografiilor, siglelor, elementelor grafice si conceptelor transmise de catre client in vederea personalizarii produselor.

7. Transferul proprietatii
Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferate la momentul efectuarii platii din partea Clientului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Magazinului de print).

8. Raspundere
Magazinul de print nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Clientul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Magazinul de print a oricarei dintre obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

9. Forta majora
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

10. Legea apicabila - Rezolvarea litigiilor

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Magazinul de print si Clienti se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

11. Prelucrarea datelor cu caracter personal
Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

 

Magazinul de print (S.C. Metabrain S.R.L.) este inregistrat in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 30390.

Magazinul de print inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de catre Client.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Magazinul de print are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza Clientii. 

Informatiile pe care Clientii le comunica sunt necesare pentru emiterea facturilor si pentru prelucrarea si livrarea comenzilor. Absenta acestor informatii pote duce la neconfirmarea/anularea comenzii.

Scopul colectarii datelor este:

- informarea clientilor privind situatia contului,

- informarea clientilor privind evolutia si starea comenzilor

- evaluarea produselor si serviciilor oferite

- activitati de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Magazinului de print)

- transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, administrare, etc).

Clientii care au furnizat explicit adresa de email pe site-ul Magazinului de print pot opta oricand pentru stergerea acesteia din baza de date.

Conform Legii nr. 677/2001, Clientii beneficieaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Clientii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

 Detalii: www.dataprotection.ro

12. Dispozitii finale

Pentru informatii suplimentare, asistenta si rezolvarea problemelor va rugam sa ne contactati telefonic la numerele: 0721240904 si 0745996076 sau prin e-mail: contact@metabrain.ro; comenzi@metabrain.ro .

Programul de lucru este de luni pana vineri, intre orele 9.00 - 17.00, cu exceptia sarbatorilor legale.

Magazinul de print nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de redactare sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
In situatia in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele de date sau afisate gresit, Magazinul de print va notifica acest lucru Clientului, iar comanda nu va fi operata decat daca exista confirmarea acestuia in ceea ce priveste mentinerea comenzii.

Magazinul de print isi rezerva dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a clientilor.

 

 

 

 


firma de top